fbpx

Nytårsaften på Restaurant Loftet

Velkommen til endnu en mindeværdig nytårsaften på Restaurant Loftet!

Vi inviterer dig til en uforglemmelig aften, hvor vi sammen fejrer overgangen til det nye år i en atmosfære af elegance og luksus. Hos os er du hjertelig velkommen til at nyde årets sidste aften omgivet af enestående mad og vin.

På Restaurant Loftet er vi stolte af at skabe en eksklusiv oplevelse for vores gæster, og nytårsaften er ingen undtagelse. Vi har nøje planlagt hvert eneste øjeblik af aftenen for at sikre, at du får en aften fyldt med magi, glæde og uforglemmelige øjeblikke.

Program for aftenen:

Ankomst kl. 17.30: Velkomst med champagne og snacks i restauranten. Kl. 18.00: Dronningens nytårstale i klokketårnet. Kl. 18.15: Gæster bydes til bords i restauranten.

Alternativ ankomst kl. 18.30: Velkomst med champagne og snacks i festlokalet.

Kl. 24.00: Nytårsfyrværkeri, champagne og kransekage. Kl. 00.30: Bar og dans på 1. sal i Natklubben.

Inden midnat vil vi tage jer med på en kulinarisk oplevelse med 12 fantastiske smagsoplevelser i selskab med nøje udvalgte vine.

Pris: 1.895,- pr. person inkl. menu og vinmenu.

For en helt unik vinoplevelse med den opgraderede vinmenu er der et tillæg på 700,- pr. person.

Bemærk: Der er to forskellige ankomsttider til arrangementet, så vælg den tid, der passer bedst til dig og dine planer.

Vi glæder os til at fejre nytårsaften med dig!

*Tilbuddet kan ikke benyttes med andre tilbud eller rabatter.
*Booking skal forudbetales

Snacks:

  • Sprøde chips af Rugbrød med Friskost rørt med løvstikke og Lardo.
  • Pocheret øster med agurk og grønne æbler.
  • Frisk Krabbesalat med Shisoblade i orlydej.

Menu

  • Hjemmebagt Brød med havsalt og græskarkerner.
  • Smør rørt med soltørret tomat og Cremet Karamelliseret løg.
  • Hjemmelavet Blinis med rygeost, purløg og Caviar.
  • Dyrekølle med tyttebær coulis og citron brioche.
  • Kammusling med jordskokkepure og beurre blanc.
  • Torskerillette i glaskål, rørt med frisk dild og grov sennep.
  • Saltbagt selleri med havgus fra Arla unika samt røgede mandler.
  • Lun Krokkette af Okseculotte fra Grambogård.
  • Glad gris med krøl på halen, syltet løg, sprødesvær og kørvel.
  • Vandbakkelse med svampeduxelle og modnet skinke fra Nørre søby slagteren.
  • Peberbøf af Oksemørbrad fra Grambogård, kompot af græskar og 2 slags saucer: Hummerbisque og Rødvinsauce.
  • Pommes anna med Jomfruhummer salat samt friske urter.
  • Rosamundo pannacotta med rødbede gel overtrukket med hvidchokolade.
  • Tærte fyldt med kompot af Mango, ananas og rosmarin. Hertil mørk Chokolade mousse og vanilje is.
  • Tarte au marengs.
  • Fyldt chokolade.
  • Skumfidus med gran.