fbpx
Torsdag 17.00-24.00 – Fredag-Lørdag 11.30-14.30/17.00-24.00 +45 6913 6013 - info@restaurant-loftet.dk

Bobler og brunch

Loftets bobler og brunch, er en fantastisk nyhed, hvor i kan nyde sprøde bobler og en overdådig lækker brunch, som selvfølgelig serveres ved bordet.

Der behøver ikke at være nogen særlig anledning til, at invitere til bobler og brunch. Måske har du bare lyst til at se en savnet ven eller gøre lidt ekstra ud af det for din heldige udkårne. Det bedste ved vores bobler og brunch er, at det starter relativt tidligt på dagen, så der er masser af tid til at snakke, grine og skåle.

Arrangementet finder sted den første lørdag, med ankomst mellem klokken 11:00 – 13:00 og forløber i 2 timer fra ankomst.


Bobler & Brunch

Loftets bobler & brunch, er en fantastisk nyhed, hvor I kan nyde sprøde bobler og en overdådig lækker brunch, som selvfølgelig serveres ved bordet.

Menuen lyder:

Brunch og bobler

Brød og croissant

Yogurt og musli

3x oste med oliven, soltørret tomat og grillede peberfrugt
Caviar med creme fraiche
Krabbesalat med radiser
Rimmet brændt laks med honning glace
Cheviche af torsk med rimmet agurk og grøn olie
Charcuteri fra nørre søby
Rørt tartar
Lun leverpostej med stegte svampe og pølser
Rør æg med confiteret og stegt bacon
Fyldt chokolade
Hvid chokolade panna cotta med frisk sorbet
Melon salat
Juice, kaffe & the

Der behøver ikke at være nogen særlig anledning til at invitere til bobler og brunch. Måske har du bare lyst til at se en savnet ven, eller gøre lidt ekstra ud af det for din heldige udkårne. Det bedste ved vores brunch & bobler er, at det starter relativt tidligt på dagen, så der er masser af tid til at snakke, grine og skåle.
Arrangementet finder sted den første lørdag, med ankomst mellem klokken 11:00 – 13:00 og forløber i 2 timer fra ankomst.
Inkl.:
– Bobler ad libitum
– Loftets brunch af lokale råvarer.
– Fri kaffe, the og juice
Pris pr. gæst 450,-