fbpx

Vin smagning med middag

Vores vinsmagning starter kl. 18:00 med snacks og bobler. Efterfølgende vil vores vinguru guide og fortælle om vinens historie fra drue til flaske, og meget mere.
Vinen nydes sammen med en lækker 3-rettersmenu fra Loftets gourmetmenu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret.
Smagningen laves som et folkeligt arrangement, hvor vi alle mødes ved et samlet bord. Dette giver en fantastisk mulighed for at dele meninger omkring vinene, samt møde andre vinelskere.
I skal i alt smage 7 forskellige glas vin, samt nyde 4 udsøgte serveringer:
– Snacks og ét glas bobler
– 3 retter fra Loftets gourmetmenu, samt 6 smagninger af rød-, hvid- og dessertvin
– Som en god afslutning, byder vi på en Gin & Tonic i baren på 1.sal.
Pris pr. gæst 600,-
Arrangementet finder sted den første fredag i hver måned, klokken 18:00 – ca. 21:00


 

Gin smagning med middag

Ginsmagning med middag i Esbjerg
Smagningen starter kl. 18:00. I løbet af aftenen skal I først smage gin og tonic enkeltvis, hvorefter vi begynder at mikse. Sidst men ikke mindst tilsættes garniture.
Jeres G&T nydes sammen med en 3-rettersmenu, som er udvalgt fra Loftets gourmetmenu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret.
Smagningen laves som et folkeligt arrangement, hvor vi alle mødes ved et samlet bord. Dette giver en fantastisk mulighed for at dele meninger omkring de forskellige gin, samt møde andre ginelskere.
I skal i alt smage 5 forskellige gin og tonic, samt nyde 3 udsøgte serveringer:
– 5 forskellige gin & tonics.
– 3 retter fra Loftets gourmetmenu.
– Som en god afslutning, byder vi på en Gin & Tonic i baren på 1.sal.
Pris pr. gæst 550,-
Arrangementet finder sted den anden fredag i hver måned, klokken 18:00 – ca. 21:00.


 

Skaldyr og bobler

I kan opleve en spændende, afslappet og uformel aften, med hagesmæk og krabbehammer, når vi på Restaurant Loftets skønne lokaler, byder velkommen til bobler ad libitum og skaldyrsgourmet, alt sammen serveret ved Jeres bord.

Den helt perfekte kombination af bobler, pil-selv-rejer, krabber, jomfruhummere, østers mm. (indholdet kan variere efter sæson). Nu har du mulighed for at nyde sprøde bobler og spise dig mæt i saftige krabbekløer ad libitum.

Arrangementet finder sted den første torsdag i hver måned, med ankomst mellem klokken 17:30 – 19:30 og forløber i 2 timer fra ankomst.
Pris pr. gæst 395,-


 

Winemakers dinner på Loftet


 

Bobler og brunch

Loftets bobler og brunch, er en fantastisk nyhed, hvor i kan nyde sprøde bobler og en overdådig lækker brunch, som selvfølgelig serveres ved bordet.

Der behøver ikke at være nogen særlig anledning til, at invitere til bobler og brunch. Måske har du bare lyst til at se en savnet ven eller gøre lidt ekstra ud af det for din heldige udkårne. Det bedste ved vores bobler og brunch er, at det starter relativt tidligt på dagen, så der er masser af tid til at snakke, grine og skåle.

Arrangementet finder sted den 1. lørdag i hver måned, klokken 11.00 – 13.00 og forløber i 2 timer fra ankomst.

Inkl.:
– Bobler ad libitum
– Loftets brunch af lokale råvare.
– Fri kaffe, the og juice

Pris pr. gæst 350,- kr.


 

Nytårs aften på Loftet

Vil du fejre nytår med os på Loftet?

Nyd årets sidste aften og byd det nye år velkommen, i eksklusive omgivelser. Skål i bobler til Dronningens nytårstale kl 18.00. Vi vil efterfølgende tage Jer på en kulinarisk oplevelse, med 7 fantastiske smagsoplevelser i selskab med nøje udvalgt vine.

Vi slutter af med maner; bobler poppes på vores tagterrasse til lyden og synet af fyrværkeri, der oplyser byens tage.

850,- for menuen pr. gæst.
1350,- for menu med vinmenu pr. gæst.


 

I kan holde jeres julefrokost på Restaurant Loftet fra fredag den 22/11 og helt frem til 2. juledag.

Gravad lammemørbrad fra Varde Ådal, med Nordsørejer & dildmayonnaise.
·
Røget, vild, færøsk laks med rogn, karse og friske æbler.
·
Braiseret svinebryst med lille fedtkant, pommes fondant, syltede perleløg og puffede svær.
·
Bryst af Berberiand på æbleflæsk og sauce orange.
·
Chokoladesoufflé med appelsinskal, vaniljecreme og karamelis.
·
Ris & Kirsebær
Fri bar med øl, vand & vin til kl. 23:00
750,- pr. gæst.


 

Dinner koncert på Loftet – Med Nathalia Flórez

Nathalia Flórez er en sangerinde fra Fanø.
I foråret 2020 vil hun med sit debutalbum I Aftenens Sidste Minutter turnere rundt i store dele af Danmark med sin folk/jazz kvintet.
Den 24. april og 15. maj på Loftet i Esbjerg, vil hun med pianist Enrico Salvatucci og kontrabassist Niklas Gjersøe fremføre en god blanding af egne kompositioner & tekster, samt jazz-favoritter af den ældre skuffe.
Loftet slår dørene op og byder Jer velkommen til en hyggelig aften med jazz, mad og vin.
Kom og få en 3-rettersmenu og hør 3 x 45 minutters god musik for 550,-