fbpx

Julemenu 2020, Loftets 10 anretninger af 5 serveringer

·

*Menuiere stegt sild med crème fraiche
hertil saltbagte og brændte løg, verbena olie, silde rogn og sprøde tuille.

*Solæg m. sennepsmayo, peberrods olie og løgchips
“Æg fra abildkærgaard”

·

*Mousse af kylling med puffet chips,
syrlige rødbede pure og syltede gule beder.

*Confitterede kalkun på sprød toast
med hvidvins syltede havtorn og karse.

·

*Glaserede svinekæber i rødkål med sprøde svær og salvie.

*Fanøskinke med dampet hvidkål, fyldt med sønderjysk hvidkål,
toppet med black label caviar fra huset Rossini.

·

*Sprængt andebryst m. sesam, blommetærte
hvidvins sauce og tyttebær.

·

*Hvidchokolade mousse med grødris ,
økologisk vanilje fra polynesien overtrukket med kakao.

*Kirsebæris med et strejf af bourbon kaffe fra kifaru,
luftig creme på kaffe og fermenteret kirsebær blade.
Toppes med en sauce på kirsebær.

*Tete de moine, gammelknas pure, portvins sauce med solbær, ristede cashew nødder og revet trøffel.

 
 

5 serveringer af overstående retter
Fri bar med øl, kaffe, vand & vin til kl. 23:00
850,- pr. gæst.
uden fribar 550,-

4 serveringer af overstående retter
Fri bar med øl, kaffe, vand & vin til kl. 23:00
775,- pr. gæst.
uden fribar 475,-

3 serveringer af overstående retter
Fri bar med øl, kaffe, vand & vin til kl. 23:00
725,- pr. gæst.
uden fribar 425,-

*Gælder fra uge 46 og skal bestilles af hele bordet

Ovenstående priser er pr. person, inkl. 25 % moms og ved mere end 10 betalende.
Prisen er inkl. lys, alm. bordpynt, menukort og betjening.