fbpx

Julemenu 2021 på Loftet

Sild med solæg lavet i syltelage med løg, purløgs mayo, rimmet æggeblomme og tyndskåret rødløg.

*

Rillette af kalv med toast melba på rugbrød, peberrods mayo, rødbede flæsk og rødbede støv.

*

Faseret rødspættefilet med spinat, syltede løg og safron sc.

*

Røget andelår i salat med fermenteret hvidløg, cognac syltede blommer, salvie chips.

*

Gris fra Nørre Søby med pommes fondant (al â brune kartofler), klassisk rødkål med tvist af loftet, stegesky sc. & kold dolme af savoy kål med æblekompot og rødkål støv.

*

Risalamande med hasselnødder, kirsebær sc på fermenteret kirsebær blade og hakkede amarena kirsebær.

 
 

Velkomstdrink
Julemenu bestående af 6 klassiker i nye klæder.
Kaffe&The
Natmad
Fri bar med øl, vand & vin, 7 timer
( Mulighed for at opgradere vine for +150,- )
(Tidsrum f.eks. 18.00-01.00)
1095,-
pr. gæst.

Julemenu bestående af 6 klassiker i nye klæder.
Fri bar med øl, vand & vin, 7 timer
( Mulighed for at opgradere vine for +150,- )
(Tidsrum f.eks. 18.00-01.00)
895,-
pr. gæst.

Julemenu bestående af 6 klassiker i nye klæder.
595,-
pr. gæst.

Ønskes en større menu, kan vi tilbyde følgende retter:


*Gælder fra uge 46 og skal bestilles af hele bordet

Kontakt os her