3 Serveringer af nedenstående retter med
tilpasset vinmenu, 620,-
uden vinmenu 375,-

·

4 Serveringer af nedenstående retter med
tilpasset vinmenu, 750,-
uden vinmenu 450,-

6 Serveringer af nedenstående retter med
tilpasset vinmenu, 1000,-
uden vinmenu 600,-

·

8 Serveringer af nedenstående retter med
tilpasset vinmenu, 1350,-
uden vinmenu 750,-

Nyd vores små snacks anretninger, med en spændende vin fra vores egen importerede vine eller gå på opdagelse i vores kælder kort.

·

1 anretning, inkl. et frisk glas bobler
100,-


3 anretninger udvalgt af køkkenet, inkl. et frisk glas bobler
160,-

·

Smørgrillet brød med friskost, koldpresset rapsolie & citron, toppet med skolekarse.

·

Gillardeau østers med dildolie, citrussyltede æbler & sprød glaskål.

·

Confiteret jordskokker med citroncreme, chips & stenbiderrogn.

·

Charcuterie med lufttørret skinke, lammepølser, røget andebryst med trøffelmayonnaise & fynsk rygeost.

·

Camembert frit & solbær marineret i portvin.

·


Alle retter 135,- pr. stk.

·

Oksetatar af mørbrad med syrnet fløde & Karl Johan svampe, støv af solbær & rødbede crudité

Domaine Gresser, Andlau, Pinot Noir Brandhof 2013

·

Gravad lammemørbrad fra Varde Ådal, med Nordsø rejer & dildmayonnaise.

Pazo de Villarei, Albariño, Rias Baixas 2017

·

Røget vild islandsk laks med rogn, karse og friske æbler.

Gustavshof, Grauburgunder Johanniter trocken 2017

·


Vesterhavstorsk vendt i persille med croutoner & chorizo.

Domaine de la Dourbie Oscar Rose, IGP Pays d’Oc, France 2018

·

Øl brasseriet svinekæber på sauce af portvin og stegesky. Pommepuré med røget Vesterhavs ost.

Domaine de la Dourbie, Coteaux du Languedoc, Mala Coste Rouge, France 2018

·

Oksemørbrad fra Grambogaard på røget stegesky, kantareller & skovbær.

Abril, Spätburgunder Magmatit – Stein, Baden 2016

·


Brændt marengs med sorbet af jordbær, rabarber & lime, friske urter og skovbær.

Château de Fesles, Coteaux du Layon – Vieilles Vignes, Loire 2016

·

Chokoladesouffle med appelsinskal, vaniljecreme og karamel is.

Rivesaltes Grenat Bio Domaine Cazes, 2013

·


 

Aftens tilvalg


Giaveri Privilege, White Diamond Caviar 10 g.
300,-

·

Danske oste fra egnens producenter
3 oste med det sprøde & søde
110,-

6 oste med det sprøde & søde
160,-

·

Sødt,
3 mini flødeboller & 2 fyldte chokolader
100,-
&
Kaffe 130,-

·


LOFTET ER EN RESTAURANT, HVOR VI LÆGGER VÆGT PÅ ØKOLOGI, DANSKE OG LOKALE RÅVARER. VORES RETTERS SKIFTER MED SÆSONEN, DA VI TILSTRÆBER OS AT HOLDE KVALITET PÅ RÅVARERNE I TOP OG GIVE DEN BEDST MULIGE SMAGSOPLEVELSE OG SAMMENSÆTNING

Book Jeres bord her

Vin på glas eller flaske

Større vinudvalg findes i vores kælderkort.

Filtreret vand 25,- pr. gæst.
Inkluderet i prisen ved køb af en flaske vin eller vinmenu.

Mousserende

Domaine du Petit Côteau ,Vouvray Brut
Glas 70,-
Flaske 375,-

·

Hvidvin

Domaine Jean-Louis et Jean-Christophe Bersan, Chablis
Glas 85,-
Flaske 425,-

·

Domaine du Nozay, Sancerre
Glas 90,-
Flaske 425,-

·

Gustavshof, Riesling Feinherb
Glas 80,-
Flaske 350,-

Rosé

Domaine Des Sablonnettes,
Le Quart D’Heure Ange Rosé
Glas 75,-
Flaske 375,-

Rødvin

Domaine de La Dourbie ”Malacoste” Rouge
Glas 85,-
Flaske 395,-

·

Domaine Jean-Louis et Jean-Christophe Bersan,
Bourgogne ”Cotes d Auxerre” Rouge
Glas 90,-
Flaske 425,-

·

Terra Remota, Camino
Glas 80,-
Flaske 395,-

·

Zenato,
Ripassa Valpolicella Ripasso Superiore
Glas 90,-
Flaske 425,-

Dessert

Domaine La Ligière, Muscat de Beaumes de Venise
Glas 85,-
Flaske 495,-