fbpx

3 serveringer af nedenstående retter
med tilpasset vinmenu, 620,-
uden vinmenu 375,-

Saftmenu 130,-

·

4 serveringer af nedenstående retter
med tilpasset vinmenu, 750,-
uden vinmenu 450,-

Saftmenu 170,-

 

6 serveringer af nedenstående retter
med tilpasset vinmenu, 1000,-
uden vinmenu 600,-

saftmenu 230,-

·

8 serveringer af nedenstående retter
med tilpasset vinmenu, 1350,-
uden vinmenu 750,-

saftmenu 320,-

Nyd vores små snackanretninger, med spændende vin fra vores egen import – eller gå på opdagelse i vores kælderkort.

·

1 anretning,
inkl. et glas bobler
100,-


3 anretninger, udvalgt af køkkenet,
inkl. et
glas bobler
160,-

·

Smørgrillet brød med friskost, koldpresset rapsolie & citron, toppet med skolekarse.

·

Confiterede jordskokker med citroncreme, chips & stenbiderrogn.

·

Charcuterie med lufttørret skinke, lammepølser, røget andebryst og trøffelmayonnaise & fynsk rygeost.

·

Camembert frit & solbær marineret i portvin.

·


Alle retter 135,- pr. stk.

·

Røget, vild, færøsk laks med rogn, karse og æbler.

Gustavshof, Grauburgunder og Johanniter, Reinhessen 2017

·

Gravad lammemørbrad fra Varde Ådal, med Nordsø rejer & dildmayonnaise.

Domaine Gresser, Riesling Kritt, Alsace 2018

·

Kammusling med ørredrogn, Nordsørejer og muslingesauce.

Domaine du Nozay, Sancerre, Loire 2018

·


Vesterhavstorsk vendt i persille med croutoner & chorizo.

Domaine de la Dourbie Oscar Rose, Syrah og Cinsault, IGP Pays d’Oc, Canet 2018

·

Gråstenkylling som ballotine med sauce på skovens svampe og gulerodspúre.

Domaine Bersan, Bourgogne, Pinot Noir, Côtes d´Auxerre rouge, Saint-Bris 2017

·

Vild and fra Varde Ådal med bagte beder, æbleflæsk og sauce med appelsin.
Ser Lapo, Chianti, Sangiovese, Mazzei 2016

·

Gris fra Varde Ådal med perleløg, timiansauce og pommes fondant.

Mala Coste Rouge, France, 2013

·

Ølbraiserede svinekæber på sauce af portvin og stegesky. Pommes puré med røget Vesterhavsost.

Terra Remota, Camino, Garnaxta Tinta, Empordá 2016

·

Oksemørbrad fra Grambogaard på røget stegesky, kantareller & skovbær.

Bodegas Tempore, “Generación 76” Tempranillo, Aragón 2017

·


Brændt marengs med sorbet af jordbær, rabarber & lime, friske urter og skovbær.

Domaine La Ligière, Muscat, Beaumes-de-Venise 2016

·

Kirsebær som syltede og sorbet – vaniljecreme og sprøde ris.

Warre’s, Late Bottled Vintage, Douro 2007

·

Chokoladesoufflé med appelsinskal, vaniljecreme og karamelis.

Warre’s Otima ’06, Single Year Tawny

·


 

Aftenens tilvalg


Giaveri Privilege, White Diamond Caviar 10 g.
300,-

·

Danske oste fra egnens producenter
3 oste med det sprøde & søde
110,-

6 oste med det sprøde & søde
160,-

·

Sødt,
3 mini flødeboller & 2 fyldte chokolader
100,-
&
Kaffe 130,-

·


LOFTET ER EN RESTAURANT, HVOR VI LÆGGER VÆGT PÅ ØKOLOGI, SAMT DANSKE OG LOKALE RÅVARER. VORES RETTERS SKIFTER MED SÆSONEN, DA VI TILSTRÆBER OS AT HOLDE KVALITETEN PÅ RÅVARERNE I TOP, OG GIVE DEN BEDST MULIGE SMAGSOPLEVELSE OG SAMMENSÆTNING

Book Jeres bord her

Vin på glas eller flaske

Større vinudvalg findes i vores kælderkort.

Filtreret vand 25,- pr. gæst.
Inkluderet i prisen ved køb af en flaske vin eller vinmenu.

Mousserende

Domaine du Petit Côteau ,Vouvray Brut
Glas 70,-
Flaske 375,-

·

Hvidvin

Domaine Jean-Louis et Jean-Christophe Bersan, Chablis
Glas 85,-
Flaske 425,-

·

Domaine du Nozay, Sancerre
Glas 90,-
Flaske 425,-

·

Gustavshof, Riesling Feinherb
Glas 80,-
Flaske 350,-

Rosé

Domaine Des Sablonnettes,
Le Quart D’Heure Ange Rosé
Glas 75,-
Flaske 375,-

Rødvin

Domaine de La Dourbie ”Malacoste” Rouge
Glas 85,-
Flaske 395,-

·

Domaine Jean-Louis et Jean-Christophe Bersan,
Bourgogne ”Cotes d Auxerre” Rouge
Glas 90,-
Flaske 425,-

·

Terra Remota, Camino
Glas 80,-
Flaske 395,-

·

Zenato,
Ripassa Valpolicella Ripasso Superiore
Glas 90,-
Flaske 425,-

Dessert

Domaine La Ligière, Muscat de Beaumes de Venise
Glas 85,-
Flaske 495,-