fbpx

Nytårs aften på Loftet

Vil du fejre nytår med os på Loftet?

Nyd årets sidste aften og byd det nye år velkommen, i eksklusive omgivelser. Skål i bobler til Dronningens nytårstale kl 18.00. Vi vil efterfølgende tage Jer på en kulinarisk oplevelse, med 10 fantastiske smagsoplevelser i selskab med nøje udvalgt vine.


Lækre startere i form af 3 anretninger

* Brunoise af blegselleri/agurk i æblejuice fra Møn, dild olie og toppet med agurkeskum.
* Rå marineret tyttebær, tyttebærstøv og kørvel.
* Hindbær coulis rørt med muscat og serveret på crouton.


2” servering

Fermenteret kartoffel brød
& Trøffelsmør rullet i friskost, syltet trøffel skiver og oliven olie.


3” servering

Mosaik af jomfruhummer vendt i støv af gulebeder
& Rødbede tatar, hø bagte beder, crudite af bolsjebeder hertil valle sauce.


4” servering

Cevice af kammusling serveret i egen skal
& Kylling consomme, urter, Rossini baerri Caviar og valnødde olie.


5” servering

Koldrøget and fra wintherriet (modnet i 3 uger)
& Blommekompot, revet æggeblomme fra Abildskær gård.


6” servering

Stegt Grambogård Oksemørbrad
& Svampe duxelle med lado, morkeler og kartoffel tærte toppet med gule Christian.


7” servering

* Hybenkompot, osten “gnalling”, coral tuille, havtorn støv/marineret.
* Sprød grassini m. gammelknas creme og løvestikke støv.


8” servering

Sortsesam med hengemte hyldebær pannacotta, hvid sesam og syltede solbær.


9” servering

* Is på knoldselleri, med en bund af brunet smør og pocheret selleri.
* Broken gel af æble og Kifaru kaffe, Sprød chokolade mousse, citron verbena og rossini osciestra Gold caviar.


10” servering

Kransekage
& lille fløde bolle og kaffe


925,- for menuen pr. gæst.
1525,- for menu med vinmenu pr. gæst.