fbpx
Torsdag 17.00-24.00 – Fredag-Lørdag 11.30-14.30/17.00-24.00 +45 6913 6013

Winemakers med middag i Esbjerg

Fredag den 11-3-2022 kl 18.00 har vi fornøjelsen af at kunne præsentere Rémy Gresser på restaurant loftet.

Vi vil nyde 5 retter mad kreeret af vores køkkenchef med 10 forskellige vine fra Domaine Gresser for kun 1095,- pr person.

I vil på aftenen smage hvor varieret vinene kan være, og med Rémy Gresser der selv præsenterer alle vinene vil i få en oplevelse i særklasse.

Glæd jer til en helt igennem fantastisk aften.

Domaine Gresser er et domaine, der kan spores helt tilbage til år 1520. Den pragtfulde vingård har 11 hektar marker i Andlau (Alsace), som er karakteriseret ved sin exceptionelle variation af jordbundstyper. Disse og de forskellige eksponeringer og højder skaber et hav af forskelligartede terroirs i særklasse.

Manden bag vinene er Rémy Gresser, og han har et hjerte, der banker for bæredygtig produktion. Han baserer sit arbejde med vinplanterne på naturens gang og vejrets skiften. For at vinenes terroir udtrykkes bedst er vinstokkene økologiske, hvilket giver naturligt sunde og modne druer. Samtidig har han taget et bevidst valg om at arbejde med druer, som netop giver mulighed for at udtrykke terroiren så præcist som muligt: Riesling, Gewurztraminer, Pinot Blanc, Pinot Gris, Sylvaner, Muscat og Pinot Noir.

Vi vil smage vine lavet på de fleste Alsace druer og fra flere Grand cru marker.

Det kan nævnes at hans Duttenberg Riesling har vundet Danmarks bedte Alsace Riesling de sidste 2 år.

Der vil på aftenen være mulighed for at købe mange af vinene med rabat.